tisdag 6 oktober 2009

Dags för dagis igen

Efter att grodan varit sjuk en vecka blev det igår dags för dagis igen. De skulle dessutom fotograferas. De enskilda korten gick bra, efter lite övertalning och den stackars fotografen hade kastat runt en mjukdjurskossa och lekt tittut. Gruppbilden var inte hans grej däremot. Ut i kylan i innekläder. Hmm... Vi får väl se, det blir som det blir. är lite den inställningen man får ha när det handlar om så små barn. Han skrek inte konstant eller gömde sig bakom händerna i alla fall. Ska bli spännande att se korten, men misstänker att de inte blir jättebra, då Alexander är väldigt torr i ansiktet och röd, speciellt runt näsan då han snorar så mkt, men men....

Har lyckats skicka in en av skoluppgifterna mot alla odds och den verkar ha blivit godkänd. Hade fått kommentaren att jag svarat utförligt på alla frågor, så godkänt måste det ju vara. Idag ska jag skriva klart cirkulationsorganen och sätta fart med blodtryck & puls.

Nej dags att göra sig iordning kanske? Imorrn kommer mamma & Malin och hämtar datorn, så då blir det fika och mat. Nice:-)

Inga kommentarer: