torsdag 15 januari 2009

Vattkoppor

Stackars, stackars lilla grodan. Han har fått vattkoppor och inte dåligt heller. Han har över 100 prickar och nästan 39 graders feber. Och bvc vägrade skriva ut Tavegyl så han är jätteledsen och bara gråter. Vi ska göra ett nytt försök idag. Bonusen hade typ 8 koppor enligt sambon och han fick Tavegyl, en kompis dotter som är lika dålig fick Tavegyl. Så förstår inte varför min bebis ska behöva plågas när det finns hjälp att tillgå. Har provat att duscha, pudra med potatismjöl och lufta, men det hjälper inte. Underlivet ser för hemskt ut, bara där har han säkert 40-50 st.
Tycker så synd om honom. Han som sovit hela nätter sen han var 3 månader, har vaknat 4 ggr inatt. Enda sättet att få honom att somna om har varit ny blöja, potatismjöl och välling. Ska det behöva vara så när det finns medel att tillgå? Blir så förbannad, när jag ser mitt lilla gry lida.

Ja i övrigt händer det inte mycket i mitt liv. Har inte riktigt börjat känna mig som fru än, bara småbarnsmamma:P Men det kommer nog bara att lugnar ner sig och man får landa lite. Känner mig lite smått isolerad iom vattkopporna. Jag hade tänkt återuppta kontakten med mina vänner nu när jul och allt är överstökat och så blir man fast hemma. Visserligen har Maya också vattkoppor, men eftersom de mår så dåligt båda två, så känns det inte som nån idé att träffas.

Inga kommentarer: