fredag 16 januari 2009

Tror jag ska byta bvc.

Jag kom på nånting igår, som jag tyckte var så smart, så det var jag tvungen att skriva här. Men det har totalt försvunnit. Sålänge fick man vara smart *L*.

Lilla grodan har feber och mår allmänt sämre tycker jag. Nu vägrar han t.o.m. välling emellanåt. Har fått i honom lite fruktpuré & en halv flaska välling nu på morgonen. Hoppas det vänder snart.

Har efter många om och men fått Tavegyl till honom nu. De vägrade på bvc så så fort de stängt ringde vi jourvårdcentralen och sa att det här fungerar verkligen inte. Han lider! Så de kontaktade en läkare och han skrev ut det direkt, utan minsta tjafs. Förhoppningsvis kommer det lindra klådan lite.

Var på stan igår kväll när maken min kom hem och avlöste mig. Var tvungen att köpa blöjbyxor till sonen, så han kan ha dem istället för blöja på dagarna. Vattkopporna behöver ju luftas och det går inte genom en tjock blöja. Men att ha honom helt naken... Ja, ni som har pojkar vet, det blir blött precis överallt! De lyckas t.o.m. kissa sig själva i ansiktet. Så då tänkte jag ha på såna på honom, så blir det inte lika blött. Köpte storlek 50-56 eftersom han ska ha de utan blöja. Köpte en förpackning med 2 st på POP. Frågade om det var vanliga enkla och japp, det var det, sa hon.. Så kom jag hem och det var volanger på rumpan. Har inte tid att åka in och byta och han ska ju bara ha de hemma. *L* Så min son har blöjbyxor med volanger:P Genus!
I alla fall så hittade jag en massa fina kläder till honom också, så det blev ett par kassar:) Lånade utav bröllopspengarna för barnbidraget kommer ju den 20e men då kommer jag inte ha möjlighet att gå på stan så lika bra att passa på. Han hade ju så dåligt med kläder.

Var jätteskönt att komma hemifrån en stund. Har inte kommit utanför dörren sen... i söndags? Trodde faktiskt jag skulle bli galen där ett tag. Isolerad efter att ha haft så mycket folk här, usch.

Nej nu sover faktiskt min skrutt så jag ska passa på att göra det jag också. Ingen som vet hur mycket man får sova inatt.

Kram!

Inga kommentarer: